HjemHjelpesenterKonto og data

Konto og data

Slik sletter du Hazelnote-kontoen din.

Du sletter kontoen selv i appen. Kontoen forsvinner med en gang, og innholdet ditt følger i løpet av noen timer.

HHazelnote-teamet2 min lesetid
InnholdSlik sletter du kontoen dinHva som blir slettetAbonnementet ditt fortsetterHvis du ikke kommer inn lengerVanlige spørsmål
Kort sagt
  1. Du sletter kontoen helt nederst i Profil og innstillinger med Slett konto.
  2. Kontoen forsvinner med en gang, og alt innhold slettes for godt i løpet av noen timer.
  3. Slettingen sier ikke opp abonnementet ditt. Det gjør du i App Store eller på Google Play.

Du trenger ikke skrive til oss for å slette kontoen din. Det går i appen på noen få steg. Les først kort hva som skjer, for det kan ikke angres.

Slik sletter du kontoen din

  1. Åpne profilenTrykk på avataren din øverst til høyre. Da åpnes Profil og innstillinger.
  2. Slett kontoRull helt ned og trykk på Slett konto. Spørsmålet Vil du virkelig slette kontoen? vises.
  3. BekreftSkriv inn passordet ditt og trykk på Slett for godt. Har du logget inn med Google eller Apple, spør leverandøren din en gang til hvem du er.

Denne andre bekreftelsen sørger for at ingen sletter kontoen din ved et uhell.

Har du ikke abonnement lenger?Er abonnementet ditt utløpt, ser du planene når du åpner appen. Helt nederst der står Logg ut og Slett konto. Der sletter du kontoen din på samme måte.

Hva som blir slettet

Kontoen din forsvinner med en gang. Alt som hører til den, slettes for godt i løpet av noen timer:

  • Sammendrag, opptak og transkripsjoner
  • Notatbøker, tavler og dokumenter, med opplastede PDF-er og bilder
  • Læringssett, quizer, flashkort, læringsmål og prøveeksamener
  • Chatter og innstillinger

På enheten du sletter fra, fjerner Hazelnote også det som ligger der, for eksempel opptak som ikke er sendt ennå.

Abonnementet ditt fortsetter

Abonnementer går gjennom Apple eller Google, ikke gjennom oss. Derfor avslutter ikke slettingen abonnementet ditt. Si det opp i App Store eller på Google Play, før eller etter at du sletter. Hvordan du gjør det, står under Si opp abonnementet.

Ingen refusjon ved slettingPerioder du allerede har betalt for, blir ikke refundert når du sletter kontoen. Refusjon ber du om hos butikken, se Be om refusjon.

Hvis du ikke kommer inn lenger

Kommer du ikke inn på kontoen din lenger, skriv til oss på hello@fade.de fra e-postadressen du opprettet kontoen med. Da sletter vi den for deg. Vi svarer på tysk og engelsk. Alt annet står på siden Slett konto.

Vanlige spørsmål

Nei. Når du har slettet den, er kontoen og alt innhold borte. Vil du bare ta en pause, er det bedre å si opp abonnementet. Da blir innholdet ditt liggende lagret i kontoen.
Nei. Sletter du appen, blir kontoen, innholdet og abonnementet ditt værende.
Oppføringen vår hos faktureringstjenesten RevenueCat sletter vi også. Hva Apple eller Google lagrer om kjøpet ditt, bestemmer de selv.

Flere artikler: Konto og data

Fant du ikke svaret?

Skriv til oss. Vi svarer på tysk og engelsk.

Kontakt oss