Tilaus ja maksaminen
Näin perut Hazelnote-tilauksesi.
Perut siellä, mistä tilasit: App Storessa tai Google Playssa. Se vie vain muutaman napautuksen.
Sisältö
iPhonella tai iPadillaAndroidillaSuoraan HazelnotessaPeruminen kokeilun aikanaMitä perumisen jälkeen tapahtuuUsein kysyttyä- Perut tilauksen siinä kaupassa, josta tilasit sen, et Hazelnotessa.
- Sovelluksen tai tilin poistaminen ei lopeta tilausta.
- Perumisen jälkeen käytät Hazelnotea tavalliseen tapaan maksetun jakson loppuun.
Hazelnote-tilaukset laskutetaan Applen tai Googlen kautta. Siksi ne myös perutaan siellä: laitteen asetuksissa tai Play Kaupassa. Voit myös aloittaa suoraan sovelluksesta.
iPhonella tai iPadilla
Jos tilasit App Storen kautta, perut tilauksen laitteen asetuksissa.
- Avaa AsetuksetAvaa Asetukset-sovellus ja napauta nimeäsi ylhäällä.
- Valitse TilauksetNapauta Tilaukset ja sitten Hazelnote.
- PeruNapauta Peru tilaus ja vahvista.
Etkö näe peruutuspainiketta? Silloin tilaus on jo peruttu, ja se päättyy näkyvissä olevana päivänä.
Androidilla
Jos tilasit Google Playn kautta, perut tilauksen Play Kaupassa. Kirjaudu siellä samalla Google-tilillä, jolla teit ostoksen.
- Avaa Play KauppaAvaa Google Play Kauppa ja napauta profiilikuvaketta oikeassa yläkulmassa.
- Avaa tilauksetNapauta Maksut ja tilaukset, sitten Tilaukset ja Hazelnote.
- PeruNapauta Peru tilaus ja seuraa ohjeita.
Suoraan Hazelnotessa
Voit aloittaa myös sovelluksesta: napauta avatariasi oikeassa yläkulmassa. Napauta kohdassa Profiili ja asetukset ensin Hallitse tilausta ja sitten Peru tilaus. Hazelnote kysyy lyhyesti, miksi lopetat, ja vie sinut sitten sovelluskauppaan, jossa viimeistelet perumisen.
Peruminen kokeilun aikana
Ilmainen kokeilu muuttuu automaattisesti maksulliseksi tilaukseksi, jos et peru sitä. Apple uusii tilauksen, jos et peru sitä viimeistään 24 tuntia ennen meneillään olevan jakson loppua. Varaa sama aika myös Google Playssa.
Mitä perumisen jälkeen tapahtuu
Tilauksesi ei enää uusiudu. Maksetun jakson loppuun kaikki toimii tavalliseen tapaan. Sen jälkeen tarvitset taas Essentialin tai Pron käyttääksesi sovellusta. Muistiinpanosi säilyvät tililläsi ja ovat taas käytettävissä heti, kun tilaat uudelleen.
Hazelnote